Kevättä Rinnassa - tapahtuman ideointivaihe

  Jaa
  Heidie
  Heidie
  Admin
  Admin

  Viestien lukumäärä : 154
  Join date : 10.03.2009
  Paikkakunta : Tampere

  Kevättä Rinnassa - tapahtuman ideointivaihe

  Viesti  Heidie lähetetty Ma Maalis 16, 2009 8:11 pm

  On tässä tullut ajateltua että jonkinlainen esikoistapahtuma olisi Lehtolassa järjestettävä. Kaikki kun kesää ja kevättä (joka on jo kovasti tuloillaan) odottelevat niin kyllä sen kunniaksi pitäisi pienimuotoinen tapahtumakin järjestää.

  Omia ideoita ei näin lonkalta löydy, kaikenmaailman leikkimieliset laukkakisat sun muut ovat houkuttelevia mutta jonkin verran puhkikuluneita. Lisäksi joku pukukilpailu pitäisi keksiä, mutta mikä kilpailun aiheeksi?

  Ajattelin että jos te hoitajat nyt jaksaisitte jotain ideoida niin saataisiin tämäkin tapahtuma järjestettyä.
  Kikka
  Kikka

  Viestien lukumäärä : 9
  Join date : 16.03.2009

  Ideoita

  Viesti  Kikka lähetetty Ti Maalis 17, 2009 12:59 pm

  Joo, oishan se kivaa jos Lehtolassa järjestettäisiin jonkunlainen kevätrieha! (: Tähän ideoin muutamia ei-niin-mahtavia ideoita, mutta toivottavasti antaa edes suuntaa sille oikealle järjestystavalle!

  I Pukukilpailu ehdottomasti. Aiheena vois olla kevään riemu, tästäkin aiheesta keksii kyllä hyvin pukuideoita. Jotta jo hieman puhkikulunut, mutta klisee nimilistaan-kilpailutyyli saataisiin uudistettua, ehdottaisin myös tälläistä: jokaisen osallistujan on piirrettävä kuva omasta ja ratsunsa asusta - vaikka niin, että he ovat ratsailla. Näin tuomarinkin tehtävä helpottuisi, sillä nyt hän saa paremman kuvan asujen tyyleistä. Ja onhan Lehtola nimen omaan piirrustustalli!

  II Miten olisi laukkakilpailujen sijaan tehtävärata? Ihan vähän kuin agility koiran kanssa, mutta tällä kertaa kumppanina olisikin hevonen. Suoritettavia esteitä olisivat vaikka pressun ylitys, "nauhojen" ali meneminen, keinulaudan ylitys (aika matala pitää olla ;>) ym. Tää olis kivaa vaihtelua, mutta toteutusideana hieman monimutkainen.

  III Ja olisihan ne pienet ja helpot koululuokat ja estehyppelyt ihan kivoja piristyksiä noiden "extremelajien" lisäksi. Koululuokkia olisivat vaikka helpot C ja B (ei aa'ta avoimeksi ainakaan hoitajille, sillä kovinkaan moni ei varmaan ole niin tuttuina hoitsujensa kanssa). Estepuolella taasen tyyliluokat olis kivoja, ja estekorkeuksilla 50-60cm / 60-80cm tms.

  Näitä ideoita vois hyödyntää. Tosin, osa näistä olikin jo varmasti omassa tiedossasi (;
  Heidie
  Heidie
  Admin
  Admin

  Viestien lukumäärä : 154
  Join date : 10.03.2009
  Paikkakunta : Tampere

  Vs: Kevättä Rinnassa - tapahtuman ideointivaihe

  Viesti  Heidie lähetetty Ti Maalis 17, 2009 5:05 pm

  Hyviä ideoita, olen ajatellut että tuo kuvakilpailu olisi "kevään haltijat tyllistä" jossa jokainen suunnittelee itselleen oikein kunnon metsän asukkaan suippokorvineen ja silkkipukuineen xD
  Kikka
  Kikka

  Viestien lukumäärä : 9
  Join date : 16.03.2009

  Vs: Kevättä Rinnassa - tapahtuman ideointivaihe

  Viesti  Kikka lähetetty Ti Maalis 17, 2009 5:13 pm

  Joo, sekin olis tosi hauska (:
  avatar
  Viuhti

  Viestien lukumäärä : 3
  Join date : 14.03.2009

  Vs: Kevättä Rinnassa - tapahtuman ideointivaihe

  Viesti  Viuhti lähetetty Ke Maalis 18, 2009 10:18 pm

  Nuo Kikan ideat olivat hyviä, itselläni ei kai siihen sitten paljoakaan lisäämistä. Smile Varsinkin tuo pukukilpailu oli erityisesti mahtava idea! (; Itse kun sitten myös piirtää tykkäänn. :p Pullallekkin olen nyt kuvia piirtämässä, kunhan saan vain väritettyä. Smile

  Sponsored content

  Vs: Kevättä Rinnassa - tapahtuman ideointivaihe

  Viesti  Sponsored content


   Kellonaika on nyt Ke Tammi 23, 2019 11:54 am