Elokuinen syyslukukauden aloitus

  Jaa

  Äänestys

  "Lajit"

  [ 3 ]
  25% [25%] 
  [ 2 ]
  17% [17%] 
  [ 2 ]
  17% [17%] 
  [ 2 ]
  17% [17%] 
  [ 1 ]
  8% [8%] 
  [ 2 ]
  16% [16%] 
  [ 0 ]
  0% [0%] 

  Ääniä yhteensä: 12
  Heidie
  Heidie
  Admin
  Admin

  Viestien lukumäärä : 154
  Join date : 10.03.2009
  Paikkakunta : Tampere

  Elokuinen syyslukukauden aloitus

  Viesti  Heidie lähetetty Ma Elo 03, 2009 11:45 am

  Like a Star @ heaven Elokuinen tapahtuma Like a Star @ heaven


  Ideointivaihe meneillään, omia ideoita saa heittää ja gallupissa kannattaa äänestää. Toivottavasti tämä tapahtuma saadaan järjestettyä kun edelliset ovat vähän töksähtäneet - eli siis olkaa aktiivisesti mukana : D

  Lehtolan estekalusto kaipaa pikaista henkiin herättelyä joten puomit tultaisiin tolppineen ainakin uusimaan ja talkootyön ohessa olisi pienimuotoinen piirrustuskilpailu - piirrä työsi tulos paperille, hienoin estekokonaisuus palkitaan!

  Sitten olisi tetävä valinta koska kaikkea ei keritä järjestämään. Tarkoitus olisi valita 2-3 'lajia' hauskanpitoon - vaihtoehdot gallupissa. Omiakin ehdotuksia saa lähettää, äänestys aikaa on 15 päivää.

  Koulut ovat alkaneet ja syksyn saapuessa ilmat ovat alkaneet viiletä. Miksi kuitenkaan heittää huvia lehtien värien mukana kankkulan kaivoon? Lehtolassa on tarkoitus pitää kunnon syksyn tervetuliaisjuhlat, osallistuthan sinäkin?

  Ohjelmassa mm. leikkimuotoinen tehtävärata, pukukilpailu, poniagilityä ja kaiken huipuksi maastolenkki oman väen kesken. Juhlathan järjestetään lauantaina 29.08.09 ja hoitajat saavat tulla auttamaan myös perjantai-iltana järjestelyissä. Tarkoitus olisi leipoa jotain makeaa ja suolaista tai sitten voi kotoa tuoda jotain nyyttikesti idealla. Tapahtuman aikataulun löydät alempaa.

  Päivän aikataulu
  klo 9.00 - hoitajien odotetaan saapuvan paikalle
  klo 11.00 - pukukilpailu
  klo 12.30 - tauko : naposteltavaa (hoitajille lounas tuvalla)
  klo 13.00 - tehtävärata
  klo 15.00 - poniagility
  klo 17.00 - tauko : naposteltavaa ja poniratsastusta
  klo 19.30 - lähtö maastoon

  Pukukilpailu
  Tapahtuman ensimmäinen kisa on pukukilpailu jossa aiheena 'syksy' - tarkoituksenahan on puvustaa itsensä ja oman hoitoponinsa mahdollisimman syksyiseksi ja piirtää tai kuvata parivaljakko kilpailua varten. Jokaisesta tehdään oma kuva riippumatta oliko osallistumistapa piirrustus tai kuvailu - voittaja kuitenkin päätetään hoitajien omista töistä.

  Puvut esitellään muille osallistujille sekä yleisölle yksinkertaisella käynti, ravi, laukka 'koreografialla' jonka maksimi kesto on noin 3 minuuttia. Harjoitella saa jos on tarpeeksi pisteitä ratsastamiseen - muuten esitys tulee soveltaa.
  Puvun tulee olla käytännöllinen sillä siinä tullaan viettämään koko tapahtuma jokaisine tehtävineen. Eli ei kovin pitkiä, liehuvia ja häiritseviä nauhoja yms. lepattavaa (muistakaa että meillä on Lari, Oona ja Nara mukana) eikä mitään muuta vaarallisia tilanteita aiheuttavia söperryksiä.

  Osallistuminen tapahtuu viimeistään 25.08. ja piirrokset tai vapaaehtoisesti puvun kuvailu tulee lähettää tähän topickiin selvästi merkittynä (viestissä kun on myös muita osallistumisia).
  Pukukilpailun voittaja äänestetään 26.08-29.08.

  Tehtävärata
  Tapahtumapäivän ehkä hauskin osio on kisahenkinen tehtävärata joka suoritetaan ilman satulaa. Ratsukot yksitellen lähtevät radalle ja suorittavat sen mahdollisimman nopeassa ajassa. Virhepisteitä yms. sakkotehtäviä tulee virheiden mukaan ja ne vaikuttavat tietysti aikaan joka tässä tehtävässä ratkaisee.

  Osallistuminen tapahtuu tähän topickiin viimeistään 25.08. jolloin mukana tulee olla pienimuotoinen selostus siitä miten tehtävärata oikein sujui. Voittaja pari saa tietysti palkinnon ja hienon kuvan ponin sivuille.
  Voittaja päätetään yhteisesti äänestämällä.

  lisää infoa tulee

  Poniagility
  lisää infoa tulee

  Maastoreissu
  Kun tapahtuma alkaa vedellä viimeisiään on aika lähteä ilta-/yömaastoon tallin porukan voimin. Heposilta ei tarvitse ottaa pukuja pois vielä tässäkään vaiheessa elleivät ne ala olla puhki kuluneita tai muuten häiritseviä. Maasto on perus käynti-ravi-laukka maasto jossa mennään rauhallisella meinigillä kun on kuitenkin joksenkin pimeää ja ponit saattavat olla hieman säikkyjä.
  Itse kirjoitan lenkistämme jonkinmuotoisen tarinan ja piirrän pari kuvaa jotta saisin sitten jossain vaiheessa perustettua Lehtolalle oman historiikki sivun jonne kootaan kaikki tallin tapahtumat sun muut. Maastosta saa toki myös itse kirjoittaa tarinan jos haluaa ja se arvostellaan kuten hoitotarinakin - tietysti olisi mukavampaa jos kirjoittaisitte koko päivästä tarinan.

  Osallistuminen maastolenkille tapahtuu yksinkertaisesti vain ilmoittamalla että 'minä ja hoitoheppani osallistutaan' (mainitse hoitohevosesi nimi) sekä mahdollinen tarinasi yms viimeistään 25.08. tähän topaan.


  Viimeinen muokkaaja, Heidie pvm La Elo 15, 2009 8:38 am, muokattu 6 kertaa
  avatar
  Nanna

  Viestien lukumäärä : 15
  Join date : 19.05.2009

  Vs: Elokuinen syyslukukauden aloitus

  Viesti  Nanna lähetetty To Elo 06, 2009 10:34 am

  Nanna ja Nara tykkäävät ehdottomasti maastoilusta ja esteistä, joten äänestimme yhdessä niitä :3 Sen lisäksi tehtävärata kuulostaa kivalta, sen voisi suorittaa vaikka ilman satulaa tai/ja pareittain (mikäli saadaan tarpeeksi talliväkeä mukaan kisaan).
  Heidie
  Heidie
  Admin
  Admin

  Viestien lukumäärä : 154
  Join date : 10.03.2009
  Paikkakunta : Tampere

  Vs: Elokuinen syyslukukauden aloitus

  Viesti  Heidie lähetetty To Elo 06, 2009 5:53 pm

  Esteissä ainoa ongelma on että vain pari on käynyt estetunteihin vaadittavan koulutunnin ja estetuntia ei ole järjestetty. Toki nyt voitaisiin ajatella että pidetään parit tunnit ennen tapahtumaa (menee heti pitämään yhden tunnin).

  Tehtävärata ilman satulaa on kuitenkin todella mukava idea Cool

  Sponsored content

  Vs: Elokuinen syyslukukauden aloitus

  Viesti  Sponsored content


   Kellonaika on nyt Ke Tammi 23, 2019 12:12 pm